Velour Bt.

Iskolai nyakkendők, tarisznyák, jelvények, szalagok készítése 1993 óta

Megrendelés módja

Megrendeléseket csak e-mail-en keresztül küldött kitöltött megrendelőlappal fogadunk el. 1-3 munkanapon belül minden e-mail-re válaszolunk!

velour.nyakkendo@gmail.com

Megrendeléseiket a kitöltött megrendelőlapot e-mail-ben elküldve tudják leadni. A megrendelést lehetőleg egy e-mail-beszélgetésben egy személy intézze ugyanarról az e-mail címről, ellenkező esetben nem tudjuk egyértelműen összekötni a különböző levelekben érkezett információkat!

Fizetni csak utólag szükséges a csomagban található számla alapján, átutalással vagy postai csekkel. A fizetési módot a megrendelőlapon tudja kiválasztani. A postai csekk költsége 1.000 Ft.

A megrendelőlap kitöltése során az alábbi szempontokat is vegyék figyelembe:

  • Osztályonként egy osztályfőnök részére grátisz adunk egy az osztály által megrendelt terméket.
  • A megrendelések bármilyen módosítását csak a megrendeléstől számított két napon belül fogadjuk el.
  • Javasoljuk 1-2 darabbal többet rendelni a kívánt termékből, amennyiben elő szokott fordulni új tanuló érkezése év közben; utórendelés esetén plusz költségek merülhetnek fel, pl. szitaköltség,
  • A szállítási cím lehetőleg az iskola legyen, mivel ott munkaidőben a postás vagy a futár át tudja adni a csomagot bárkinek.
  • A számlán szereplő vevő nevét jól gondolják át, új számla kiállítására csak nagyon indokolt esetben van mód az adott naptári hónap 25-ik napjáig!

A megrendelőlapot letöltés után kitöltve küldjék el a velour.nyakkendo@gmail.com e-mail címre. 1-3 munkanapon belül minden levelet feldolgozunk, tehát ha 3 nap után sem kapott tőlünk választ, akkor valószínűleg nem kaptuk meg az e-mail-t!

A megrendelőlap letöltése DOC formátumban:

velour-megrendelolap-2023-2024 2