Bemutatkozás

Családi vállalkozásunk 1993-ban alakult Bt-ként. Filmnyomással és ajándékkészítéssel foglalkozva kezdtünk az iskoláknak ballagási, iskolai kellékeket gyártani, melyet a mai napig folytatunk. Számos iskola diákjai ballagtak a mi tarisznyáinkkal, tarsolyainkkal, nyakkendőinkkel az eltelt évek alatt, de sokan igényeltek tőlünk iskolai emblémás pólókat és sapkákat is.

Új lehetőségként szerkesztettük meg ezt a honlapot, hogy bővebb tájékoztatást tudjunk adni a megrendelések mikéntjéről,a szükséges információkról, az egyszerűbb ügyintézésről.

Köszönjük érdeklődését és kérjük, hogy megrendelése elküldése előtt olvassa el alaposan a tájékoztatónkat is. Kérésére tudunk küldeni nyomtatott prospektust is termékeinkről, nyakkendő-anyagmintával.

                                                          Üdvözlettel,

                                                                  Ferenczy István
                                                                  Ferenczyné Tóti Ágnes
                                                                  Ferenczy Dávid

Tisztelt Megrendelőink!


Az elmúlt hetek folyamán az emailek érkezése postafiókunkra akadozott, majd megszünt /T-online szolgáltatás meghibásodása/. Így egyes levelek nem érkeztek meg.

Kérnénk, hogy aki az elmúlt napokban emailt küldött nekünk és arra nem kapott választ, küldje el ismét egy új címre, melyet ezentúl használunk:

velour.nyakkendo@gmail.com


Üdvözlettel: Ferenczy István